фондација

Марко Божиновски

0

Завшрени
проекти

0

Фирми
помагатели

0 +

Волонтери

0

Планирани
проекти

Помагањето еден на друг, може да го направи светот подобар.

За фондацијата

За да го сочуваат ликот и делото на својот син, Александра и Ристе Божиновски ја отвараат Фондацијата „Марко Божиновски“, а целта на истата е да помогнат на многу млади луѓе да успеат во спортот. Пред сé на тие кои се таленти, а немаат можности да инвестираат во развој на својата кариера.

Фондација Марко Божиновски

Фирми помагатели

Донирајте за реализација на проектите

Стани член на фондацијата

Приклучи се и помагај
Секој заслжува шанса

Доколку имаш идеја, време за реализација, ведар дух и сакаш да помогнеш за реализација на проектите кои ги планира Фондацијата Марко Божиновски, контактирајте не и оставете ги вашите податоци преку кои ќе може одговорните лица да ве контактираат.

Секоја ваша помош е поддршка кон остварување на сите проекти кои Фондацијата има за цел да ги реализира и помогне каде што е потребно.

заеднички проекти

Проекти во соработка со други помагатели

Јави се на

+389 71 222 333