Приказни

Меморијален турнир во фудбал посветен на Хард, Гитко, Марче, Дражо и Кука

Кратки инсерти од вчерашното отварање на турнирот, кој традиционално се одвива 9та година по ред. Од оваа година турнирот е посветен за Хард, Гитко, Марче, Дражо и Кука.

Слава ви браќа, не сте заборавени и никогаш нема да сте.

Линк до видеото.