Приказни

Мурал посветен на Марко Божиновски

Ништо не може да го замени твоето физичко присуство, но вечно ќе живееш во срцето на секој од нас. Твојот роденден ќе стане синоним за другарство, слога и сплотеност меѓу различни генерации на деца од Комаров. Си дадовме збор дека секоја година на овој ден, ќе се собираме заедно, да се потсеќаме на моментите поминати со тебе и на тоа колку сме благодарни и горди што дете како тебе останува врежан дел во нашите животи.

До некое следно видување Марче! 🖤

– Твоите другари од маало

Линк до видеото

Автор на муралот: Matej Petkovski