Приказни

Eпизода на Фемили Аеродром посветена на Марко Божиновски

Шеста епизода посветена на Божиновски Марко. Посветена на неговите најблиски, на неговите другари, на сите оние кои беа дел од неговото секојдневие.

Видеото е компилација од самата изградба на СЦ Марко Божиновски.

Марче е дете на Сервис Кру, Марче е дете на Аеродром, Марче е шампион на нашите срца.

Линк до видеото.